Nxenes

Kam kupon

Instruktor

Provoje!
Vini te dhenat tuaja dhe filloni testin:
Vini kuponin tuaj ketu dhe regjistrohuni:
Shikonin progresin e nxënësve tuaj:

Mund te perdor programin si nxenes I regjistruar?

Sigurohuni!Bëni një derë virtuale për të parë të gjitha mundësitë e TestKOK.gr si në qoftë se ju kishte nënshkruar me një kupon!

Do kesh dhe statistika!!!

Po ju ofrojme qe te hidhni nje sy ne Test progres,Test gabim,Test kategoria derisa te mesosh per forcen e programit!

Ku mund te gjej kupon qe te mund te regjistrohem?

Kemi perdorur nje leter qe mund te gjesh te gjitha shkollat qe bashkpunojne me testKOK.gr

Jame instruktor autoshkolle.Mund te perdor programin tuaj?

Sigurte! Mund te beni hyrje te thjeshte tek bashkpuntoret tuaj:

- Listen me nxenesit tuaj

- Te lidheni me ata

- Te shikoni progresin te tyre

- Te shikon kush eshte gati per provime!

Mund te gjej ne pyetje ne menyre te shpejte

Menjeher!Vini te dhenat te pyetjeve ne brase kai pata Fillo! "START" ΣΗΜΑΝΣΗ 12