Τι λένε οι συνεργάτες μας για το Testkok.gr

 

Το Testkok.gr από τον Μάιο του 2012 μέχρι και σήμερα κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων εκπαιδευτών αλλά και μαθητών!

Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο βοηθητικής εκπαίδευσης, που αναβαθμίζει τον δείκτη παροχής υπηρεσιών των συνεργατών μας!

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά μερικές απόψεις συνεργατών…

 

 

Σχολή Οδηγών: ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΦΙΛΟΛΑΟΥ 88 | ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΤΗΛ. 210 752 0 088 | ΚΙΝ. 693 78 26 163

 

Ντυμένος Παντελής: Επειδή ασχολούμαι… με τα PC από τότε που τα έφτιαχναν χωρίς σκληρό δίσκο, και ξεκινούσαν με δισκέτα και με το Internet από τότε που υπήρχαν τα 56k modem…

Θα μπορούσα λοιπόν να πω ότι η εφαρμογή Testkok.gr είναι άψογη από πλευράς στησίματος και δυνατοτήτων. Αυτό όμως που πραγματικά νομίζω ότι την απογειώνει είναι ο άνθρωπος πίσω από αυτή.
Η εφαρμογή αυτή καθαυτή λύνει τα χέρια μαθητών και δασκάλων. Οι μαθητές βρίσκουν ερέθισμα να ξεκινήσουν το διάβασμα και οι δάσκαλοι βρίσκουν ερέθισμα να κάνουν το θεωρητικό μάθημα πιο αναλυτικά.

 

 

 

Σχολή Οδηγών: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 58 | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. 231 091 1170  ΚΙΝ. 697 739 4151

 

Καραγιάννης Αντώνιος: Το Testkok.gr είναι πραγματικό εργαλείο για τον μαθητή αλλά και για τον εκπαιδευτή!! το δουλεύω ένα μήνα και παρατηρώ ότι δίνει επιπλέον κίνητρο για μελέτη στον μαθητή γιατί τσεκάρει την πρόοδό του με ακρίβεια. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς!!

 
 
 
 
 
 

Σχολή Οδηγών: ΠΑΡΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 20 & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 18 | ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΤΗΛ. 210 570 132 ΚΙΝ. 697 73 14 715

 

Πάρνης Απόστολος: Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα από την άνοιξη, έχω εκπαιδεύσει με αυτόν τον τρόπο 20 υποψήφιους και σε συνδυασμό με την θεωρητική εκπαίδευση είχα μόνο μια αποτυχία και αυτή με δυο λάθη, δηλαδή στους 20 μαθητές οι 19 επέτυχαν τις θεωρητικές εξετάσεις με την πρώτη! Αυτό σημαίνει για μένα διαφήμιση ,καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης, συντομότερη έναρξη πρακτικών μαθήματων άρα και συντομότερη ολοκλήρωση της συνολικής εκπαίδευσης. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

 

 

 

Σχολή Οδηγών: Μ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ - Χ. ΖΕΡΒΟΣ

Λ. ΘΕΡΙΣΣΟΥ 123 | ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλ. 2810 31 36 36 | Κιν. 697 33 80 253

 

Τσαγκαράκη Μαρίνα: Το Testkok.gr είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, καλοδουλεμένο και προσεγμένο και κατά τη γνώμη μου αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για  τις σχολές, που θέλουν να κάνουν σωστή και ολοκληρωμένη δουλειά. Θεωρώ ότι όταν ο μαθητής αφιερώσει λίγο χρόνο, θα έχει την επιτυχία σίγουρη! Στη σχολή μας, μόλις ολοκληρώσουμε τη θεωρία αναλαμβάνει το Testkok.gr και είμαστε ήσυχοι ότι προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας. Σε όλη την ομάδα του Testkok.gr ένα μεγάλο ευχαριστώ!