TEST GABIMESH                                              

 

Τεστ στα σήματα μόνο στα λάθη! Έξυπνα και στοχευμένα τεστ σημάτων!Mjetet e preferuar te nxenesve Tane!

 

A e dini se ... ne testim formal, 99% e nxenesve,

te beje te njejtin gabim qe ai beri gjate trajnimit?

 

 

Ne studiuar statistikat e nxenesve teper shume dhe gjeti se, ne pyetjet ku studentet pergjigje te gabuar tri here dhe pastaj dy here ne menyre korrekte, shume prej tyre heren tjeter ata u takuan te njejten pyetje, ata bene gabim perseri! Kjo eshte per shkak se mendjet tona, perveç pergjigjeve te drejte, rekord dhe e gabuar! Nese keni shpenzuar disa dite qe nga hera e fundit qe kemi hasur nje pyetje te tille, asnje menyre mendjet tona te merrni te hutuar dhe mendoj se pergjigja ka shenuar me fort ne kujtesen tone, kjo eshte ajo qe na ben klikim eshte edhe e sakte. Per fat te keq, mendimi i pare eshte me e forte sesa e dyta. Kjo eshte pergjigja e pare qe do te jape nje pyetje te veçante regjistruar me fuqishem ne mendjet tona se dyte. * Menyra e vetme per kete eshte debuar me praktike!

Per fat te mire per çdo student, sipas statistikave, ekzistojne me shume se 50-60 pyetje ne ato mesatare qe ngaterrojne ate. Por jo te gjithe njejte per te gjithe!

Kjo eshte arsyeja pse ne kemi krijuar gabimet test.Τα τεστ λαθών του Τεστκοκ στοχεύουν στα σήματα που έκανες λάθος

Ne Testkok.gr ju mund testakia 10 pyetje vetem per ata qe kane bere te pakten nje gabim! Nje software te sofistikuar perzgjedh kritereve te caktuara pyetje nga baza e te dhenave per te cilat ju kane bere te pakten nje gabim.

Zgjedhja nuk eshte i rastesishem nga ata qe kane bere gabim, por prioritet i eshte dhene atyre te cilet kane bere gabime me te madhe, ne krahasim me pergjigjet e me pak te sakte. Si ju sakte pergjigjen ketyre pyetjeve, bie mundesia per te dalin prap ne teste e ardhshme.

Ai eshte i pershtatshem per te bere testakia nje ose dy dite para provimit ju, sepse ata mund te bejne nje gabim ne njeren prej ketyre pyetjeve eshte me i madh.

 

Gabimet test, kjo ju jep avantazh per te shkruar pergjigjen me te sakte ne mendjen tuaj, per çdo pyetje qe ju do te dale jashte, sepse ju e dini se pergjigja qe vjen ne mendje eshte ndoshta pergjigja e gabuar! Gabimet me shume qe ju beni nje pyetje, shanset me te mire tuaj do te shfaqet ne testin e ardhshem, per shkak se ajo eshte me shume gjasa per te bere nje gabim te ngjashem ne provim. Por çdo here qe ju duhet te pergjigjem nje pyetje te tille, pergjigja e sakte do te reflektohet me shume ne mendje dhe shanset per gabimin jane ulur, cila eshte arsyeja pse ajo duket me pak dhe me pak si nje prove tjeter rezultat, krijohet sa here qe nje te pershtatshme testi, ku do te ju dilni pyetjet qe ju duhet per te pare, me shpesh se te testeve qe ju jeni te gatshem per te shpenzuar.

Inovative ...?

 

Χάρτης σχολών οδηγών  συνεργάτες του Testkok.gr

 

 

 

Click on the map and find any nearby partner of us.

Registering at your driving school earns you a free coupon!!!

 

 

 

Οι λάθος απαντήσεις στα τεστ σημάτων καταγράφονται* A eshte e vertete se ne qofte se ju pergjigjem nje pyetje te gabuar hera e pare qe ju i permbushni saj, ky gabim do te na ndjekin dhe na ngaterrojne me poshte. Per kete arsye, ne rekomandojme, ne qofte se ju nuk e dini nje pyetje, nuk eshte pergjigje per fat, por per te shtypni butonin "Help". Nese perseri ndihma nuk eshte e mjaftueshme, goditi "pergjigjen e duhur" button per te pare drejte dhe te mos regjistrojne pergjigje te gabuar ne mendjen tuaj!