TEST PROGRESI

 

Τεστ στα σήματα βήμα βήμα με το Τεστ Προόδου

99% e nxensve qe e perdoren kaluan me te paren!

Nevoja dy paragrafe dhe do nxieresh dhe ti te njejtin perfundim!

 

  • Nje mendimi i pare qe do te beni ate, eshte se te gjitha pyetjet nuk jane aq te veshtire.
      
  • Nje mendim i dyte, si, eshte qe te gjithe studentet te kene mundesine te njejtin mesuarit.

 

 

Perfundim:

Pra, padyshim disa pyetje te marrin ne konsiderate studente me shume se te tjeret dhe te njejtat pyetje disa studente me shume se te tjeret.

Çfare duhet te bej?

Pra, ne kemi nevoje per te krijuar nje program qe zgjedh disi pyetjet e duhura ne çdo kohe ... Disa here me shume per te zgjedhur (te ngushte) dhe disa me pak (lehte). Me e rendesishmja, ne duhet te kuptojme se çfare ne e dime dhe çfare jo aq te mos xanavgazei! Me pak fjale sillen çdo student ndryshe, sepse secili student eshte unik!

 

Per te arritur kete ne kemi menduar si mesues!

Pra, çfare do nje mesues ne qofte se ai e krijoi testin me teper se nje program?
 

 

Με το Τεστ Προόδου στα σήματα του ΚΟΚ έχεις τον δάσκαλο δίπλα σου!Nje mesues, me siguri do te filloje testin tuaj te pare me pyetjet e lehte dhe ne qofte se ai pa se pergjigje te sakte do te ishte duke bere jashte dhe te perparuar ngadale ne me te veshtire. Keto do te ishte duke bere me pas pergjigjet me te sakta. Ne varesi te veshtiresise se çdo pyetje dhe aftesite tuaja do te vendose se sa here ju duhet te shikoni ne çdo pyetje. Nese ju shihni se ata kane shpenzuar disa dite une isha duke e bere ate perseri disa pyetje te pergjigjur para se te kishte kohe per te perseritur! Une kurre nuk do te vene te njejten pyetje pergjigje te sakte ne testin e ardhshem, ndersa duke marre pyetje te kujdesit qe shumica e studenteve bere gabim per te pare atyre disa here per te ndjehen te sigurt ne provim!

 

Ne pergjithesi nje mesues mund te vleresoje nivelin tuaj dhe nese ju shihni se ju jeni student i dobet dhe gabimet e bera shpesh te njejtat pyetje, une do te sigurisht e beri reps me shume, ndersa ne rast te kundert do te ecte shpejt ne nivelin e ardhshem! Nese keni ardhur ne fund dhe ne kishim per te dhene provimet ne 2-3 dite, mesuesi do te siguroje qe ju te beni testakia pyetjet me te rrezikshme dhe atyre te cilet bene shume gabime! Pra, nese keni pasur nje mesues prane jush ne çdo testin tuaj, me siguri do te beje keshtu te provuar ate qe ju me te vertete nevoje dhe shanset per sukses me pare   do te jete gati 100%
 

Pra, vetem te sillen dhe Test perparim!

Test Perparimi ka nje program te fuqishem kompjuterik qe regjistron te gjitha, studentit pergjigje progres studimeve, statistikat dhe koha e shpenzuar nga studenti dhe zgjedh çdo here pyetjet e duhura te cilat jane ndare ne pese nivele (shume e lehte, te lehte, te moderuar , e veshtire dhe shume e veshtire).Programi nuk kane nje rruge standarde te trajnimit por çdo here, ne varesi te sjelljes se nxenesit dhe mesuesi pershtat mekanizem.

 

Do te lexoni me pak dhe te kaloje PARE!

Το Testkok.gr συμπεριφέρεται όπως ο δάσκαλος σου!

Pra, kjo ka kuptim, sepse ju do te keni te shikojne te gjitha pyetjeve ne trafik dhe ju pergjigjem sakte si shume here te jete e nevojshme ne secilin, ajo te beje asnje gabim ne testim formal ju! Sa per kohen dhe lexim keni nevoje, ai me siguri do te minimizohen pasi çdo pyetje do te gjeni vetem shume here duhet!

 

E mendove...?

 

Χάρτης σχολών οδηγών  συνεργάτες του Testkok.gr

 

 

 

Click on the map and find any nearby partner of us.

Registering at your driving school earns you a free coupon!!!