Testkok.gr | Η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Στα τεστ σημάτων του Testkok.gr οι διασταυρώσεις κινούνται

Cfar me shume ka TESTKOK.GR?

Shpjegon ... leviz ...tedhena ... dhe nuk eshte nje tese i theshte per shenjat!

Nuk  do te harroj kurre nje shenje duke pare nje vifio te zgjuar!!!

Shkurter grafik animacion gif format eshte per qellim te ndihmoje ju te kuptoni pyetjen, por nuk e harrojme kurre ate!

 

Τεστ στα σήματα του υπουργείου με βίντεο anιmation                 Τεστ στα σήματα του υπουργείου με βίντεο anιmation                  Τεστ στα σήματα του υπουργείου με βίντεο anιmation

 

Τεστ στα σήματα του υπουργείου με βίντεο anιmation                 Τεστ στα σήματα του υπουργείου με βίντεο anιmation                  Τεστ στα σήματα του υπουργείου με βίντεο anιmation

 

Shpejt videos jane ne te gjitha kryqezimet

dhe shume pyetje

Gjate testit thjesht klikon ne kamera, kur ajo eshte ne dispozicion

dhe menjehere te luaje nje video, siç tregohet ne foto.

 

Χάρτης σχολών οδηγών  συνεργάτες του Testkok.gr

 

 

 

Click on the map and find any nearby partner of us.

Registering at your driving school earns you a free coupon!!!

 

 

Μάθετε τα σήματα του ΚΟΚ με την έξυπνη μέθοδο του Testkok.gr

 

 Metoda...

  Tipari kryesor i Testkok.gr, eshte se ai mendon, i kupton nevojat tuaja dhe aftesite tuaja dhe automatikisht përshtat per te pare pyetjet qe ju duhet, kur te keni nevoje dhe si shume here ne kete menyre duhet te jete gati per provimin zyrtare në minimum tuaj Ora mundur leximin me pak ... shume me pak! Per te perkthyer qe ne numra, nje student mesatar qe te kete nje Shkalla e suksesit të 80-90% në provimin merr nje mesatare prej 100 teste te rastit (3,000 pergjigjet). Sepse ...; Më shume mund të gjenden ne Ministrine Test. Me Testkok.gr ai studenti do te duhet 50 pergjigjet e testit (1.500) dhe do te kete nje norme suksesi prej 99.9%. Me shume mund te gjenden ne Progres Test.

Βοήθεια στα τεστ σημάτων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας

 

Komentet me shpejt te kuptueshme!

  Ka komente te shkurtra mbi te gjitha pyetjeve te kodit te cilat paraqiten me poshte pyetjes, ne menyre qe te ju ndihmoje te kuptojne pyetjen dhe te refuzoje te pergjigjet gabuar dhe e solli te korrigjuar! Komentet ndihmoje te qarte deri disa pyetje nderlikuar vetem ne ate moment te takohen dhe jo perfundime te gabuara reflektohet ne mendjen tuaj. Tekstet jane te shkurter dhe aspak e lodhshme dhe jane te destinuara per t'ju ndihmuar per te mesuar permendesh dhe te kuptojne pyetesorin dhe te mos marrin trajnim teorik. Kjo eshte pune e trajnerit te komenteve tuaja!

Μαθαίνεις εύκολα τα σήματα με τις κρυφές απαντήσεις

 

Pergjigjet e Sistemit te fshehura ... Per excelle!!!

  Sistemi i pergjigjet fshehura eshte nje metode qe ju mund te mesoni sinjalet ne trafikun pothuajse pare! Ju mund te provoni kete sistem ne demo.Ideja themelore eshte qe te krijoje veten me mendjen tuaj pergjigjen e sakte, pasi ajo eshte e fshehur si pergjigjeve te gabuara dhe te mos jete ne gjendje te lexojne ate. Kur kemi krijuar vetes nje mendim apo nje foto tek harroje 10 here me e veshtire se çdo gje qe lexojme apo shohim. Nese ju nuk beni asgje dhe te vjen ne mendje, atehere ju mund te klikoni butonin "treguan te drejten" per te treguar vetem te drejten dhe te jete me shume gjasa per te kujtuar, per shkak se ajo eshte pergjigjja e pare qe ju do te shihni ne kete fjale dhe vetem ! Provoeni...

Στο Testkok.gr έχεις πλήρη ανάλυση των στατιστικών σου

 

Statistikate...

  Eshte shume e rendesishme te dini se ku eshte perparimi juaj ne çdo kohe, sa gabime keni bere, sa shume teste, ne te cilen kategori ju jane te dobeta dhe te gjitha informacionet e nevojshme qe ju duhet te dini. Ne te regjistrojne te gjitha pergjigjet tuaja dhe ne kemi krijuar nje ambient te ngrohte dhe funksionale, ku ju mund te shihni ne nje shikim informacionin e nevojshem dhe per te studiuar ne thellesi disa skeda te veçanta. Ne qasje te statistikisht te larget dhe mesuesi tuaj dhe monitoron progresin tuaj dhe mund te ndihmoje kur dhe ku eshte e nevojshme.