Sa bene dhiploma?                                   

 

Kjo eshte pyetja qe shumica e studenteve te beni ne nje autoshkolle! Eshte pyetja qe une urrej te gjithe trajneret e drejte dhe eshte nje per te bere ne fund. A keni pyetur ndonjehere se sa diçka para se te di se çfare eshte kjo dhe cilat jane?

Aktualisht ekzistojne dallime te medha nga shkolla ne shkolle dhe nga instruktor per instruktor. Me poshte shohim se çfare jane pyetjet qe ju duhet te jene te interesuar dhe ju duhet te beni ne nje autoshkolle. Me themelore eshte se ju duhet te pranoj qe ju nuk e dini se per te perzene dhe kane nevoje per te mesuar. Vetmja gje qe ju e dini eshte qe te filloje, te ndaluar, per ta kthyer, per te shtypni pershpejtues dhe frenave. Kjo nuk do te thote se ju e dini se si te perzene!

Nese keni shikuar mesimet ne nje shkolle te duhur ngarje do te thone shume here nepermjet jush ... "ne nuk e di ..." dhe ka shume gjera qe ju nuk e dini. Le te shikojme ne dallimet qe kane autoshkollave dhe çfare per te kerkuar.

 

 

Θεωρητικά μαθήματα στα σήματα και τις διασταυρώσεις | Testkok.grKurset teorike.

Ligji thote qe ju duhet te shikojne disa kurse teorike ne varesi te llojit te diplomes para se te trajtimit timon. Te gjitha shkollat levizese perfshijne mesimet teorike ne vleren e patentes, por çfare jane ato dhe se si ata marrin? Studenti Askush nuk i ka pyetur ndonjehere se si e ben shkollen e mesimeve teorike. Keshtu, pra, nje pyetje e mire. Pra, pyesni trajnerin tuaj se si te beje e kurseve teorike, nese nje program prezantimi, sa shpesh mesime teoria etj Ne ju rekomandojme qe ju kerkoni kur ju beni tjeter mesim tuaj teori dhe kerkoni per te marre pjese per 10 minuta. Shume trajnere vene thjesht ju beni testakia 2 ore ne dite (ata e ministrise kane instaluar ne kompjuterat e tyre) dhe çdo rezultat te vije mbi ju dhe duke u perpjekur per te shpjeguar pergjigjeve te gabuara. Shume nuk e bejme kete ose. Disa japin sinjale liber dhe te thoni ju per te lexuar dhe shkruani pyetjet tuaja. Pastaj ne 2 oresh ju keni xepetaxei shpjegimin e pyetjeve tuaja, por jo ne thelb. Zakonisht ata ju them mashtrim per ju qe te mbani mend qe te mos beje nje gabim ne provimet tuaja. Pra, ju do te donte per te paguar 100 euro diploma te lire dhe ju mendoni se keni shfrytezuar? Kane paguar 21 mesime teorike dhe mesuesin qe te merren me ty e 2-3 ore?

 

Ka trajnere te cilet bejne te gjitha kurset teorike, por do primitive thone. Vetem te merrni librin ne klase dhe te fillojne nje nga nje dhe te shpjegoje pyetjet. Nuk ka asnje interes dhe mesimet jane me te vertete i lodhshem dhe i merzitshem ne menyre qe ata nuk duan te shikojne. Ka trajnere te cilet kane mbledhur materiale dhe fotografi dhe te beje te vertete interesante per te monitoruar teorine! Ju mesoni gjera te reja, gjera qe as liber permban. Ata te shfaqe media audiovizive moderne dhe t'i perdore ato, keshtu qe koha kalon kendshem dhe ne disa mesime per te marre njohuri sa me shume aq sa ka fituar nje shofer ne 10 vjet.

 

Kurset praktike.

Ketu eshte thelbi! Keto kurse jane percaktuar kryesisht vleren e patentes. Shumica, per fat te keq, trajneret bere ate qe mesimet e nevojshme per te kaluar provimin studenti ne vend qe ju duhet per te mesuar. Edhe ne qofte se ju beni te gjitha detyrat e shtepise pak ndryshim ne koston e kursit dhe cilesine. Ex: nje mesim ne qytet rreth 10 blloqe me parkim 4-5 ka kosto te ndryshme nga duke bere mesim 45 minuta ne autostrada. Ne rastin e dyte vetem benzine kushton 10 deri ne 20 euro. Ka shkolla te perdorni edhe trajneret te cilet nuk jane te licencuara per te trajnuar per shkak se kostoja e ketyre instruktoreve eshte 3 euro per nje ore. Pra, ne duhet te pyesni nese ju do te beni te gjitha kurset dhe programin dhe llojin e kurseve. Dije se instruktoret shumica nuk kane zhvilluar me nxenesit e tyre me shpejt se 60 mm; Unbelievable?

 

Pra, kur kerkojne per nje kuote per mesimet beni keto pyetje:

1) Sa do te kushtoje meje tere tarifat ?

(Kurth: tregojne vetem depozitat e Mjekeve).

2) Nuk eshte e kurseve teorike dhe nese po, ku dhe si, dhe çfare aparati ofroje mua ?

(Kurth: Nuk jane teorike kurse testet ministria ne E / Y!)

3) Sa klasa praktike do te mbahen, qe do te mbahet dhe sa do te kushtoje ekstra - e detyrueshme - klasa; Pajisje shtese eshte ne dispozicion per mesimet dhe ekzaminimet e dy (veshje te veçante, etj) ?

(Kurth: kostoja e kurseve te tjera jo te listuara).

4) Perfshin shpenzimet e perfaqesimit ?

(Kurth: kostoja e shfaqjes eshte referuar si nje tarife ne minuten e fundit).

 

 

TIP: Per pyetjet e mesiperme, kerkoni per pergjigjeve me shkrim per te shmangur ndonje keqkuptim, por edhe per krahasimin e ofertave direkt!!!

 

 

Per femijet tane duan te gjithe BEST,

Le vetem diçka qe ka te beje me jeten e tyre!

Kerkon edukim te pershtatshem dhe te mjaftueshem

Kerkon LIDHJEN EILIKRINEIAS dhe besimin mua tutorit tuaj.
 

 

Meso per OFERTAVE SYGKRINEIS per shkallen !!!

 

 

NE FUND KA SHKOLLE  NUK ESHTE I LIRE TE LIRE ?

Η εκπαίδευση του ΚΟΚ είναι απαραίτητη... | Testkok.gr

Στην ουσία δεν πληρώνετε φθηνά αλλά ακριβά ένα δίπλωμα. Είναι σίγουρο ότι ένα φθηνό δίπλωμα θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες και στην καλύτερη περίπτωση τον πρώτο χρόνο θα έχετε προκαλέσει ζημιές μερικών εκατοντάδων ευρώ. Σκεφτείτε πως ένας και μόνο προφυλακτήρας θα σας στοιχήσει 200 ευρώ επειδή δεν μάθατε να κρατάτε σωστές αποστάσεις ασφαλείας. Ο δάσκαλος, σας το είπε, αλλά εσείς το εμπεδώσατε; Σας έδειξε κάποιο βίντεο; Κάνατε δοκιμαστικό φρενάρισμα να δείτε σε πόση απόσταση σταματάει το όχημά σας; Μήπως σας είπε απλά να κρατάτε ασφαλή απόσταση; Πολλές φορές έχει συμβεί μαθητής που έβγαλε το δίπλωμά του να νιώθει ότι δεν ξέρει να οδηγεί και να πηγαίνει σε άλλη σχολή για επιπλέον μαθήματα. Έχει συμβεί επίσης πολλές φορές μαθητής να φύγει από μία οικονομική σχολή και να πάει σε μία άλλη κατά την διάρκεια της διαδικασίας, με αποτέλεσμα να του στοιχίσει το δίπλωμα 40% πιο ακριβά από την αρχική τιμή που έχει το δίπλωμα σε μία ποιοτική σχολή οδηγών.

Shumica e shkollave ngarje te cilet punojne me shkollat testkok.gr jane te interesuar dhe duan ate qe bejne ata, ne fakt eshte nje bashkepunim afatgjate kyç. Me autoshkollat te shumta qe ofrojne sherbim me cilesi te dobet, ne nderprese bashkepunimin tone.

Kjo eshte jeta juaj dhe ju keni te drejte te kushton sa me shume qe ju deshironi! Çeshtja eshte se zgjedhjet jane tuajat dhe te zvogeloje vleren e jeten e te tjereve!