U PREVE NE PROVIM? 

Βιβλίο, τυχαία τέστ (Testdrive) ή Testkok.gr?

- U preve me dy gabime?
- Filloni tani dhe nuk e di se si per te studiuar sinjale?
- Ske  gjetur seasgje nuk ndodh libri?
- Test shpejtesia Rastesishem fitoninjejte dhe te njejtat pyetje?
 

Duhet te vereni se te gjithe nxenesit diten e provimit eshte me nje liber , ne doren e ankth e dhomes , sepse ata nuk e dine nese ju keni lexuar mjaft dhe nuk e di se çfare pyetje ju mund te jete i gabuar!
Shumica kane lexuar shume me shume se kaq ...
Duhet te kete bere te pakten 100 teste (3,000 pyetje)

 

Megjithate prere...
 

Me Testkok.gr , do te kalojete pare!
Nuk ka nevoje mesatarisht per te bere me shume se 50 Test!
Do te lexoni me pak ... zgjuar ... pa stres!
Me e rendesishme eshte qe ju te dini se kur ju jeni gati per te testeve zyrtare te ministrise!
Ese ju e dinte se mesuesi juaj do patjeter te ju jap kishte regjistrues kupon dhe jo nje liber!
 

Te gjithe partneret tane ( autoshkollave ) japin studentet e tyre te lire kupon librin e regjistrimit ne vend!
Çfare eshte Testkok.gr , si ajo funksionon dhe eshte i suksesshem , ai do te mesojne duke hedhur nje sy ne test progres.kategoria,gabim.
 

Ndihem...

 

 

Eshte shume e mundshme qe mesuesi juaj nuk e di ne lidhje me Testkok.gr. Eshte shume e mundur qe te kete ate te informuar dhe nuk u gjet kurre kohe per te pare ate. Shkollat ngarje te Perditshem si te gjitha bizneset pranojne reklama shume, propozimet, programe, etj Si per te dalluar ate qe eshte me vlere te kalojne kohe?

 

Keshtu qe ju mund update tutorin tuaj dhe ne do te dergoje 3 kuponat per te testuar aplikimin. Njeri do te jete per ju!