Te jesh student i dobet?

 

Testkok.gr projektuar veçanerisht per studentet dobeta. Kush jane megjithate studenteve dobeta? 'S Kodi i Trafikut Rrugor eshte e thjeshte dhe mund te çdo nje per te kuptuar ate me perpjekje relativisht pak. Por çdo here qe nje student eshte i prere ne testim formal, kalon disa kohe deri ne heren tjeter qe ju japin perseri, kaq shume pyetje qe ne do te pergjigjen sakte ne ate kohe per te bere gabim pas disa ditesh. Kjo krijon nje situate te çuditshme ku studenti eshte i prere perseri dhe perseri gjate leximit te shume me teper se ata kane nevoje!

 

Pse eshte kjo dhe si mund te shmangur ate?

Sinjalet e testit te veshtira mbi trafikun dhe te lehte pyetjet gjysme erotiseisOi te librit permbajne fotot. Jane pyetjet e atyre qe vuajne nga pyetjen 1 deri 17 dhe veshtire se nje student ben nje gabim. Arsyeja eshte se me e lehte te mbahet mend nje pyetje qe permban foto. Por ajo qe per te tjeret? Saje Testkok.gr ne menyre perparimi testi tregon pari pyetjeve te lehte te nxenesi dhe pastaj te veshtira. Nese ju e dini te gjitha pyetjeve qe permbajne fotografi dhe te gjitha lehtesite ne pergjithesi testi i ardhshem fokusuar vetem ne hard, duke shkaktuar studenti per te bere ate perseri dhe perseri keto pyetje te veshtira dhe se çfare jane ato te fresketa ne mendjen e tij, pasi ajo do te ndodhe disa kohe para provimit.

Me Testkok.gr do te kete perfitimet e meposhtme:

  • Programi do te shfaq ne fund te pyetjeve te veshtira disa here ne menyre qe te mos harroni testet me te mira.
  • Do te kuptojme me mire pyetjet, ndersa duke degjuar shqiptim te kete probleme me leximin.
  • Ata kane marre stimulim me shume me ndihmen e Animime (animacion), keshtu qe mos harroni dhe per te kuptuar me lehte.
  • Jeni ushtrohen vetem ne gabimet tuaja.
  • Ju do te keni kontakte e duhur me te gjithe materies gjate gjithe rrjedhes se trajnimit tuaj. Nese jeni student i dobet, kur ata levizin ne pyetjet e veshtira do te jete vone per te permiresuar progresin tuaj deri sa te arrije 100% e deshiruar. Do te studioje nje te nevojshme si ato pyetje te veshtira.
  • Programi kujdeset siç duhet per te shfaqur intervale dhe pyetjet lehte. (Perserit).
  • Ku nderprese trajnimit tuaj per nje kohe te gjate, programi i heq pike nga grupi i pyetjeve, si dite te kaluar, numri i hereve the've shihet, se sa here ju mori pergjigje te drejte ose te gabuar, duke çuar per te punuar etj perseri derisa testet e tua si te nevojshme dhe jo me shume ose me pak.

 

Dhe ne qofte se ju prere veten kjo nuk ka rendesi ... Une nuk do te fillojne nga fillimi!

Ne rast se ju prere veten ne provimin tuaj me Testkok.gr do te kete deri heren tjeter, vetem per te ushtruar me Test Error! Ju nuk do te duhet te bejne testet e verber apo lexuar te gjitha pyetjet nga fillimi.