ΤΕΣΤ ΛΑΘΩΝΣυνεργαζόμενες ποιοτικές σχολές οδηγών για δίπλωμα αυτοκινήτου, φορτηγού, μηχανής, λεωφορείου

 

 

Τεστ στα σήματα μόνο στα λάθη! Έξυπνα και στοχευμένα τεστ σημάτων!

Το αγαπημένο εργαλείο των μαθητών μας!

 

Γνωρίζεις ότι… στις επίσημες εξετάσεις, το 99% των μαθητών,

κάνει το ίδιο  λάθος, στα ίδια σήματα, στις ίδιες διασταυρώσεις, που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;

 

 

Μελετήσαμε τα στατιστικά πάρα πολλών μαθητών και διαπιστώσαμε ότι, σε ερωτήσεις όπου οι μαθητές απάντησαν τρεις συνεχόμενες φορές λάθος και μετά αρκετές φορές σωστά, πολλοί από αυτούς, σε επόμενα τεστ σημάτων που συνάντησαν την ίδια ερώτηση, έκαναν και πάλι λάθος! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μυαλό μας, εκτός από τις σωστές, καταγράφει και τις λάθος απαντήσεις! Αν περάσουν αρκετές μέρες από την τελευταία φορά που συναντήσαμε μια τέτοια ερώτηση, υπάρχει περίπτωση το μυαλό μας, να μπερδευτεί και να νομίζουμε ότι η απάντηση που έχει καταγραφεί πιο έντονα στην μνήμη μας, δηλαδή αυτή που μας κάνει το κλικ είναι κι η σωστή. Δυστυχώς η πρώτη σκέψη είναι πιο ισχυρή από την δεύτερη. Δηλαδή η πρώτη απάντηση που θα δώσουμε σε μια συγκεκριμένη ερώτηση καταγράφεται πιο έντονα στο μυαλό μας από την δεύτερη.* Ο μόνος τρόπος να το αποβάλλουμε αυτό είναι με την εξάσκηση!
 
Ευτυχώς για κάθε μαθητή, σύμφωνα με τα στατιστικά, δεν είναι παραπάνω από 50-60 ερωτήσεις κατά μέσο όρο αυτές που τον μπερδεύουν. Δεν είναι όμως όλες ίδιες για τον καθένα!

 

 

 

Γι αυτό δημιουργήσαμε το Τεστ Λαθών.Τα τεστ λαθών του Τεστκοκ στοχεύουν στα σήματα που έκανες λάθος

 
  Στο Testkok.gr μπορείς να κάνεις τεστάκια των 10 ερωτήσεων μόνο σε εκείνες που έχεις κάνει τουλάχιστον 1 λάθος!!! Ένα εξελιγμένο λογισμικό επιλέγει με συγκεκριμένα κριτήρια ερωτήσεις από τη βάση δεδομένων στις οποίες έχεις κάνει τουλάχιστον 1 λάθος.
 
Η επιλογή δεν γίνεται τυχαία από αυτές που έχεις κάνει λάθος, αλλά δίνεται προτεραιότητα σε εκείνες που έχεις κάνει τα περισσότερα λάθη, σε σχέση με τις λιγότερες σωστές απαντήσεις. Όσο εσύ απαντάς σωστά σε αυτές τις ερωτήσεις, τόσο πέφτει η πιθανότητα να εμφανιστούν στα επόμενα τεστ.
 
* Είναι κατάλληλο να κάνεις τεστάκια μία με δύο μέρες πριν τις εξετάσεις σου, διότι η πιθανότητα να κάνεις λάθος σε μία από αυτές τις ερωτήσεις, είναι μεγαλύτερη.
 
 
  Το τεστ λαθών, σου δίνει το πλεονέκτημα να τυπώσεις καλύτερα την σωστή απάντηση στο μυαλό σου, σε κάθε ερώτηση που θα σου βγει, διότι ξέρεις, ότι η απάντηση που σου έρχεται στο μυαλό είναι πιθανόν η λάθος απάντηση!!! Όσα περισσότερα λάθη έχεις κάνει σε μια ερώτηση, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχει να εμφανιστεί στα επόμενα τεστ σημάτων, διότι είναι πιο πιθανό να κάνεις ένα παρόμοιο λάθος και στις εξετάσεις. Κάθε φορά όμως που θα απαντάς σωστά σε μια τέτοια ερώτηση, η σωστή απάντηση θα αποτυπώνεται όλο και περισσότερο στο μυαλό και οι πιθανότητες για λάθος θα μειώνονται, γι αυτό και θα εμφανίζεται όλο και λιγότερο στα επόμενα τεστ με αποτέλεσμα, να δημιουργείται κάθε φορά το κατάλληλο τεστ, όπου θα σου βγαίνουν οι ερωτήσεις που χρειάζεται να δεις, περισσότερες φορές, σε σχέση με τα τεστ που θα είσαι διατεθειμένος να κάνεις.

Καινοτόμο...?

      Δοκίμασε και σύγκρινε  το Test drive με το καλύτερο τεστ στα σήματα

 

 

 

 

Οι λάθος απαντήσεις στα τεστ σημάτων καταγράφονται

* Είναι αλήθεια ότι αν απαντήσουμε λάθος σε μια ερώτηση την πρώτη φορά που θα την συναντήσουμε, το λάθος αυτό θα μας ακολουθεί και θα μας μπερδεύει συνέχεια. Για τον λόγο αυτό προτείνουμε, στην περίπτωση που δεν ξέρεις μια ερώτηση, να μην την απαντήσεις στη τύχη, αλλά να πατήσεις το κουμπί «βοήθεια». Αν πάλι η βοήθεια δεν είναι αρκετή, πάτα το κουμπί «σωστή απάντηση» ώστε να δεις την σωστή και να μην καταγραφεί η λάθος απάντηση στο μυαλό σου!