Σύντομη παρουσίαση του Testkok.gr

Online τεστ στα σήματα οδήγησης testdrive

Το Testkok.gr είναι μία εφαρμογή που λειτουργεί  μέσο διαδικτύου  (ίντερνετ)

Δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί σε κάποιον υπολογιστή. 
 
Κάθε μαθητής δημιουργεί έναν προσωπικό λογαριασμό με όνομα χρήστη και κωδικό. Στον λογαριασμό του καταγράφονται οι απαντήσεις του, τα λάθη του, τα στατιστικά του και κάθε φορά που συνδέεται συνεχίζει από εκεί που είχε μείνει.
 
Δεν είναι απαραίτητο να συνεχίζει στον ίδιο υπολογιστή!
 
Μπορεί να κάνει εξάσκηση στους υπολογιστές της σχολής σας και να συνεχίζει από το σπίτι του ή από το κινητό του τηλέφωνο.

 

 

 

 Κουπόνια Testkok. Έξυπνη διαχείριση μαθητών σχολών οδηγώνΚουπόνια 
 
Για να δημιουργηθεί ένας καινούριος λογαριασμός χρειάζεται ένα κουπόνι. Το κουπόνι κοστίζει όσο περίπου και ένα βιβλίο! Αντί λοιπόν να δίνετε ένα άψυχο και βαρετό βιβλίο στους μαθητές σας δίνετε ένα κουπόνι και οι μαθητές σας, θα έχουν πλέον πρόσβαση στον ποιο σύγχρονο τρόπο μελέτης και εξάσκησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας! Κουπόνια μπορούν να βρουν οι μαθητές μόνο μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας όπου μπορείτε να δείτε στην αρχική σελίδα στην ενότητα «που μπορώ να βρω κουπόνι ώστε να κάνω εγγραφή;». Η σελίδα μας στο facebook καθώς και το Site μας έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Πάνω από 405.000 μοναδικοί επισκέπτες από το σύνολο των 100.000 επισκέψεων τον μήνα με μέσο χρόνο παραμονής τα 30 λεπτά!
 
Με σταθερά βήματα και προσεκτικές επιλογές έχουμε ταυτίσει το Testkok.gr με την έννοια ποιοτικής σχολής οδηγών. Πολύ μαθητές επιλέγουν σχολή οδηγών με κριτήριο το Testkok.gr!

 

Το Testkok.gr διαθέτει έξυπνα εργαλεία και τεστ!
Εργαλεία 
 
Τα βασικά εργαλεία του Testkok.gr είναι το Τεστ προόδου, το Τεστ Λαθών και τα στατιστικά! Ο μαθητής από τα πρώτα του τεστ ενθαρρύνεται να συνεχίσει την πρόοδό του και αυτό οφείλεται σε 3 βασικούς λόγους!
 
1) Οι ερωτήσεις είναι χωρισμένες σε 5 επίπεδα (πολύ εύκολη, εύκολη, μέτρια, δύσκολη και πολύ δύσκολη). Το πρόγραμμα για κάθε τεστ επιλέγει πρώτα τις πιο εύκολες ερωτήσεις και όσο προχωρά η πρόοδος του μαθητή επιλέγονται οι όλο και πιο δύσκολες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο μαθητής, να κάνει ελάχιστα λάθη στα πρώτα του τεστ και να βλέπει ότι με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρει!
 
2) Τα στατιστικά δίνουν στον μαθητή μία πλήρη εικόνα για την πρόοδό του. Βλέπει πόσες ερωτήσεις του έχουν μείνει, πόσα λάθη έχει κάνει, σε ποια κατηγορία είναι αδύναμος και πολλά άλλα. Οι μαθητές που μελετούν με την βοήθεια του βιβλίου ή τα τυχαία τεστ δεν γνωρίζουν αν τα τεστ που έχουν κάνει είναι αρκετά ή ποιες ερωτήσεις πρέπει να ξαναδούν.
 
3) Τα τεστ μικραίνουν όσο προχωρά στις πιο δύσκολες ερωτήσεις. Αυτό συμβαίνει διότι οι ερωτήσεις πέφτουν πάντα στο ίδιο σημείο όπως και στο επίσημο τεστ υπουργείου. Πχ. Η ερώτηση ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ 114 (τυχαίο) πέφτει πάντα στην ερώτηση 14. Άρα μόνο συγκεκριμένες ερωτήσεις πέφτουν στην ερώτηση 14 καθώς και σε κάθε άλλη ερώτηση πράγμα που δεν συμβαίνει σε κανένα online τεστ που υπάρχει στο ίντερνετ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν ο μαθητής μάθει όλες τις ερωτήσεις που πέφτουν στην ερώτηση 3 ή 4 το πρόγραμμα να μην εμφανίζει άλλες και να τον πηγαίνει από την ερώτηση 2 στην ερώτηση 5 με αποτέλεσμα το τεστ να έχει 28 ερωτήσεις και όχι 30! Αυτό ενθαρρύνει τον μαθητή να συνεχίσει διότι βλέπει ότι του μένουν όλο και λιγότερες ερωτήσεις να μάθει και όσο οι ερωτήσεις είναι περισσότερο δύσκολες τα τεστ είναι λιγότερο κουραστικά! Αυτό έχει και έναν άλλο βαθύτερο σκοπό. Είναι πολύ πιο εύκολο για τον μαθητή να απομνημονεύσει μια δύσκολη ερώτηση που πέφτει πάντα στην ερώτηση 26 από το να την συναντά τυχαία μία στην 15 μία στην 22 ή αλλού!
 
Ένα άλλο έξυπνο εργαλείο είναι το Τεστ λαθών όπου δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να εξασκηθούν μόνο στα λάθη τους! Αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση των μαθητών και αποβάλει το άγχος τους στην ημέρα των εξετάσεων, αφού ο μαθητής ξέρει ότι έχει εξασκηθεί όσο χρειάζεται σε αυτές τις ερωτήσεις! Μάθετε περισσότερα στην ενότητα Τεστ Λαθών.
 
Τα στατιστικά βοηθούν τον μαθητή να εκτιμήσει την πρόοδό του και να κάνει, αν χρειαστεί στοχευμένη εξάσκηση στην κατηγορία που είναι αδύναμος! Αυτό παράλληλα βοηθά και τους εκπαιδευτές των σχολών οδηγών, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στις καρτέλες όλων των μαθητών. Γνωρίζει λοιπόν ο εκπαιδευτής, ποιοι μαθητές είναι έτοιμοι για εξετάσεις, ενώ παράλληλα, έχει την δυνατότητα να λύσει τυχών απορίες στους μαθητές, που έχουν πολλά λάθη σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Το πιο σημαντικό είναι, η αίσθηση που έχει ο μαθητής, ότι εποπτεύεται από τον δάσκαλό του, ο οποίος απομακρυσμένα, παρακολουθεί την πρόοδό του και αυτό είναι άλλος ένας παράγοντας που κάνει τους μαθητές πιο συνεπείς!
 
 
Όλο το Testkok μέσα σε ένα βίντεο... Δείτε το και θα σας λύσει κάθε σας απορία για τον τρόπο λειτουργίας του!!!

 

Με το Testkok.gr οι εκπαιδευτές των σχολών οδηγών μπορούν εύκολα να επικοινωνούν με τους μαθητές τουςΕπικοινωνήστε με τους μαθητές σας. 
 
Το Testkok.gr δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές τους. Σε ένα εύκολο περιβάλλον που μπορεί να προσαρμοστεί ακόμα και ένας μαθητής που δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις στον Η.Υ. μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στον εκπαιδευτή του μια ερώτηση, μία απορία. Ο δάσκαλος απαντά αλλά μπορεί και να στείλει ένα μήνυμα χωρίς να έχει λάβει προηγουμένως! πχ. Γιώργο Βλέπω προχωράς δυνατά! Σε βλέπω λίγο αδύναμο όμως στις διασταυρώσεις με σήμανση… Στο επόμενο μάθημα θα σου εξηγήσω κάποια πράγματα πάνω σε αυτό! Ο μαθητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος μετά από αυτό το μήνυμα διότι νιώθει ότι εποπτεύεται από τον εκπαιδευτή του και δεν εγκαταλελειμμένος στη μοίρα του με ένα πρόγραμμα ή ένα βιβλίο! Σκεφτείτε πως θα το μεταφέρει αυτό στην παρέα του αργότερα… λίγα λεπτά από το χρόνο σας μεταφράζονται σε επένδυση και αύξηση του κύρους σας.
 
 
Το Testkok.gr συμβουλεύει τους μαθητές του για την σωστή επιλογή των Τεστ σημάτωνΣυμβουλές από την εφαρμογή. 
 
Έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό μίνι πρόγραμμα μέσα στην εφαρμογή, που συμβουλεύει τον μαθητή πως πρέπει να συνεχίσει. Εξετάζει την συνέπεια του μαθητή δηλ πόσες μέρες πέρασαν από την τελευταία του επίσκεψη, τα λάθη του, πόσα τεστ έχει κάνει και πολλές άλλες μεταβλητές και εμφανίζει στον μαθητή το κατάλληλο μήνυμα. Ο μαθητής ξέρει αν πρέπει να συνεχίσει με Τεστ Προόδου, Τεστ λαθών ή αν πρέπει να κάνει Τεστ υπουργείου. Το πρόγραμμα τον ενημερώνει ότι ήρθε η ώρα να ενημερώσει τον εκπαιδευτή του ότι σε λίγο θα είναι έτοιμος για εξετάσεις!  Σε πολλούς μαθητές εμφανίζεται μήνυμα που δίνει συγχαρητήρια στον μαθητή για τις επιδώσεις του καθώς και την ποιότητα υπηρεσιών της σχολής του!

 

 

Έξυπνη επιλογή ερωτήσεων στα τεστΝοημοσύνη!  
 
Το Testkok.gr διαθέτει πραγματικά ένα έξυπνο λογισμικό που σκέφτεται και λειτουργεί με μοναδικό τρόπο για κάθε μαθητή! Το πρόγραμμα θα εμφανίσει μόνο όσες φορές χρειάζεται μια ερώτηση για κάθε μαθητή και αυτό το αντιλαμβάνεται ο μαθητής μετά από λίγα τεστ. Μία με δύο φορές αρκούν να εμφανιστεί μία πολύ εύκολη ερώτηση ενώ όπου κρίνει απαραίτητο το πρόγραμμα αλλάζει συμπεριφορά. Εξετάζει κάθε φορά πολλές μεταβλητές πριν δημιουργήσει ένα τεστ. Εξετάζει πόσες φορές έχει δει μια ερώτηση, πόσο δύσκολη είναι, πόσες φορές την έχει απαντήσει σωστά η λάθος, πότε την είδε τελευταία φορά, τι έχει απαντήσει σε παρόμοιες ερωτήσεις, ποιο είναι το επίπεδο του συγκεκριμένου μαθητή, ποια είναι τα ποσοστά του σε παρόμοιας δυσκολίας ερωτήσεις κλπ. Αφού βαθμολογήσει όλες τις ερωτήσεις επιλέγει πάντα αυτές που έχουν την μικρότερη βαθμολογία! Βαθμολογεί διαφορετικά μια ερώτηση που ο μαθητής θα κάνει πρώτα τρία λάθη και μετά 3 σωστά από μία άλλη που θα απαντήσει 2 φορές σωστά και μετά λάθος και μετά σωστά κοκ. Όπως καταλαβαίνεται στη δεύτερη περίπτωση ο μαθητής δεν έχει εμπεδώσει την ερώτηση και χρειάζεται περισσότερη εξάσκηση!

 

 

Έξυπνη επιλογή ερωτήσεων στα τεστ σε σωστές χρονικές στιγμέςΣωστή συχνότητα εμφάνισης ερωτήσεων
 
Ένα από τα βασικότερα εργαλεία του Testkok.gr είναι ότι δεν εμφανίζει σε σύντομα χρονικά διαστήματα την ίδια ερώτηση (εκτός εάν δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες). Αυτό οφείλεται στο σύστημα βαθμολογίας των ερωτήσεων. Αν δηλαδή ο μαθητής πρέπει να απαντήσει σωστά 3 φορές σε μία συγκεκριμένη ερώτηση και την συναντήσει την πρώτη φορά στο 10ο τεστ δεν θα την ξανασυναντήσει στο αμέσως επόμενο διότι η συγκεκριμένη ερώτηση θα πάρει κάποιους βαθμούς από την σωστή απάντηση του μαθητή οπότε το πρόγραμμα στο επόμενο τεστ θα βρει άλλες ερωτήσεις με χαμηλότερη βαθμολογία που απάντησε λάθος ή δεν έχει δει! Είναι πολύ λογικό ο μαθητής να απαντήσει και πάλι σωστά σε μια ερώτηση αν την συναντήσει στο αμέσως επόμενο τεστ. Αν όμως την συναντήσει σε σωστές χρονικά στιγμές, χρειάζονται πολύ λιγότερες σωστές απαντήσεις για να την θυμάται!

 

 

Η σχολή οδηγών έχει πρόσβαση στα στατιστικά και την πρόοδο των μαθητών.

 

 

Εποπτεία δασκάλου 
 
Τα κουπόνια αποτελούνται από 16 αριθμούς χωρισμένα σε 4 τετράδες. Τα πρώτα 4 ψηφία είναι σταθερά για κάθε σχολή και με αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμα ξέρει σε ποια σχολή ανήκει ο κάθε μαθητής. Η κάθε σχολή έχει ειδικούς κωδικούς με τους οποίους έχει πρόσβαση σε όλες τις καρτέλες των μαθητών της. Μπορεί με ματιά να δει την πρόοδο των μαθητών, τα στατιστικά, τα λάθη, ποιοι είναι έτοιμοι για εξετάσεις, ποιοι έχουν μέρες να κάνουν τεστ. Με επιπλέον εντολή έχετε πλήρη ανάλυση της εικόνας του κάθε μαθητή ακόμα και για κάθε μέρα της εκπαίδευσής του ξεχωριστά!

 

 

Το Testkok.gr διαθέτει 5 επίπεδα μαθητών και προσαρμόζεται ανάλογα σε αυτά.Επίπεδα μαθητών 
 
Αν και το πρόγραμμα συμπεριφέρεται με μοναδικό τρόπο σε κάθε μαθητή σύμφωνα με την πορεία του, τα λάθη του και την συχνότητα επίσκεψης ωστόσο χρειάζεται να ορίσουμε στην εφαρμογή το επίπεδο του ώστε από τα πρώτα τεστ να μπορεί να συμπεριφερθεί ανάλογα μέχρι να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία. Κατά την εγγραφή του ο μαθητής ή ο εκπαιδευτής αν δημιουργήσει εκείνος τον λογαριασμό, δηλώνει ένα από τα 5 επίπεδα μαθητή. Ο μαθητής διαβάζει το κάθε επίπεδο σε ποιους μαθητές απευθύνεται και πολύ εύκολα μπορεί να επιλέξει το σωστό. Δείτε παρακάτω την περιγραφή του επιπέδου 2.
 
Προτείνεται για αρκετά καλούς μαθητές που:
 
- Έχουν παρακολουθήσει θεωρία.
 
- Κάνουν μέχρι 6 λάθη στα τεστ του υπουργείου.
 
- Είναι απόφοιτοι Λυκείου
 
Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θα είσαι έτοιμος σε 3-4 μέρες με 40-50 τεστ! (1300 περίπου απαντήσεις)
Είναι σημαντικό να ξέρει ο μαθητής, πόσες σωστές απαντήσεις πρέπει να δώσει μέχρι να φτάσει στο 100% και να είναι έτοιμος για εξετάσεις!                                                                                 

 

 

Το Testkok.gr αντικαθιστά πλήρως το βιβλίο. Σύστημα κρυφών απαντήσεων 
 
Αυτό είναι ένα έξυπνο εργαλείο εμφάνισης των ερωτήσεων και βοηθά τους μαθητές που δεν έχουν καλή μνήμη! Αν η επιλογή είναι ενεργοποιημένη τότε η απαντήσεις δεν εμφανίζονται και στη θέση τους βγαίνουν 2 κουμπιά (Εμφάνισε τις απαντήσεις) και (Εμφάνισε τη σωστή). Αυτό δίνει το χρόνο στον μαθητή να σκεφτεί μόνος του την σωστή απάντηση και να την δημιουργήσει με δικά του λόγια. Σίγουρα θα σας έχει τύχει κάποιος μαθητής να σας πει ότι έχει διαβάσει με αυτό τον τρόπο. Να κρύβει δηλαδή τις απαντήσεις του βιβλίου με το χέρι του και αφού πει με δικά του λόγια την σωστή απάντηση να βλέπει μετά τις απαντήσεις του βιβλίου. Εγώ προσωπικά που δημιούργησα αυτό το εργαλείο διάβασα τα σήματα με αυτό τον τρόπο και δεν χρειάστηκε να διαβάσω δεύτερη φορά! Παράλληλα αυτό το εργαλείο αντικαθιστά πλήρως το βιβλίο διότι δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα που μπορεί να βρει ο μαθητής στο βιβλίο και όχι στο Testkok.gr! Μπορεί να καλύψει και τις απαιτήσεις εκείνων των μαθητών που θέλουν να διαβάσουν με τη σειρά τις κατηγορίες και να δουν μόνο τις σωστές!
 
 

 

Εργαλείο προώθησης σχολών οδηγών μέσα από τεστ σημάτωνΠροβολή σχολής οδηγών
 
Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα όπου κατά την διάρκεια της χρήσης της εφαρμογής από τους μαθητές σας προβάλλεται η σχολή σας μέσα στο facebook και όχι μόνο! Κάθε φορά που κάποιος μαθητής πετυχαίνει κάποιους στόχους όπως η εγγραφή του στο Testkok.gr ή το πρώτο του επιτυχές τεστ υπουργείου δίνεται η δυνατότητα στον μαθητή να το κοινοποιήσει στον τοίχο του! Το μήνυμα περιλαμβάνει την επιτυχία του μαθητή καθώς και τα στοιχεία της σχολής. Έχουμε αφιερώσει ένα ειδικό άρθρο που αναλύει την δυνατότητα αυτή καθώς και όλα τα μυστικά του facebook.

 

 

 
 
 
Ταχύτητα ακόμα και με αργό ίντερνετ! 
 
Στο κομμάτι της ταχύτητας σκεφτήκαμε λίγο πονηρά… Στην Ελλάδα το ίντερνετ είναι ακόμα σχετικά αργό, παρουσιάζει διακυμάνσεις και πολλές φορές έχει και διακοπές! Εμείς λοιπόν για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα κάναμε το εξής: ενώ ο μαθητής βρίσκεται και διαβάζει την ερώτηση 7 το πρόγραμμα φορτώνει την ερώτηση 8 με αποτέλεσμα μόλις πατήσει επιβεβαίωση ακαριαία να εμφανιστεί η επόμενη και να είναι φορτωμένα τα αρχεία με τον ήχο και τις φωτογραφίες! Είναι πολύ σημαντικό για τον μαθητή που κάνει πολλά τεστ να μην κουράζεται με στιγμιαίες καθυστερήσεις ανάμεσα από τις ερωτήσεις. Για να δουλέψει σωστά η τεχνική αυτή απαιτείται ο μαθητής να παραμείνει στην κάθε ερώτηση τουλάχιστον 4-5 δευτερόλεπτα. Δεν θα δουλέψει στην περίπτωση που πατάτε επόμενη – επόμενη ερώτηση γρήγορα…

 

Αφήστε πίσω τους ανταγωνιστές σας... | Testkok.grΌλες οι παραπάνω δυνατότητες δίνουν μια προστιθέμενη αξία στον δείκτη υπηρεσιών της σχολής σας. Είναι σίγουρο πως όσο περισσότερο είναι ικανοποιημένοι οι μαθητές σας και όσο μεγαλύτερη διαδικτυακή παρουσία έχετε μέσα από τα social media τόσο θα αυξάνεται και η επισκεψιμότητα νέων μαθητών και κατά συνέπεια οι νέες εγγραφές σας. Το Testkok.gr είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης που στόχο έχει την αναβάθμιση της σχολής τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης με σύγχρονα εργαλεία όσο και σε επίπεδο προβολής και διαφήμισης της σχολής σας. Δεν είναι τυχαίο που σε ένα μόλις χρόνο το Testkok.gr συνεργάστηκε με περισσότερες από 100 σχολές οδηγών. Η επιτυχία του μας έδωσε ώθηση να δημιουργήσουμε την δεύτερη έκδοση του Testkok.gr η οποία περιλαμβάνει πολύ περισσότερα εργαλεία, δυνατότητες και ευχάριστο περιβάλλον!

 

Απλά δοκιμάστε το…