Είσαι αδύναμος μαθητής;

 

Το Testkok.gr διαθέτει animation - ήχο - σύντομα και κατανοητά σχόλια σε όλες τις ερωτήσεις

Το Testkok.gr σχεδιάστηκε ειδικά για αδύναμους μαθητές. Ποιοι θεωρούνται όμως αδύναμοι μαθητές; Ο Κώδικας Oδικής Κυκλοφορίας είναι απλός και μπορεί ο κάθε ένας να τον κατανοήσει με σχετικά μικρή προσπάθεια. Κάθε φορά όμως που κάποιος μαθητής κόβεται στις επίσημες εξετάσεις, περνάει και κάποιος καιρός μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναδώσει, με αποτέλεσμα πολλές ερωτήσεις που θα τις απαντούσε σωστά εκείνη τη στιγμή να τις κάνει λάθος μετά από κάποιες μέρες. Το γεγονός αυτό δημιουργεί μία περίεργη κατάσταση όπου ο μαθητής κόβεται ξανά και ξανά ενώ διαβάζει πολύ περισσότερο απ ότι χρειάζεται!

Γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορούμε να το αποφύγουμε;

Οι μισές ερωτήσεις του βιβλίου περιέχουν φωτογραφίες. Είναι οι ερωτήσεις εκείνες που πέφτουν από την ερώτηση 1 έως την 17 και δύσκολα κάποιος μαθητής κάνει λάθος. Ο λόγος είναι ότι θυμόμαστε πιο εύκολα μια ερώτηση που περιέχει φωτογραφία. Τι γίνεται όμως με τις άλλες;

 

Το Testkok.gr χάρη στον τρόπο που λειτουργεί το Τεστ προόδου εμφανίζει πρώτα τις εύκολες ερωτήσεις στον μαθητή και μετά τις δύσκολες. Αν μάθει όλες τις ερωτήσεις που περιέχουν φωτογραφίες και όλες τις εύκολες γενικότερα τα επόμενα τεστ εστιάζουν μόνο στις δύσκολες, με αποτέλεσμα ο μαθητής να κάνει ξανά και ξανά αυτές τις ερωτήσεις που τον δυσκολεύουν και να είναι αυτές ποιο φρέσκιες στο μυαλό του,  αφού θα εμφανιστούν λίγο πριν τις εξετάσεις.

Μοναδικές δυνατότητες στα τεστ σημάτων του Testkok.gr test drive

Με το Testkok.gr θα έχεις τα εξής οφέλη:

  • Το πρόγραμμα θα εμφανίσει στο τέλος τις δύσκολες ερωτήσεις και αρκετές φορές, ώστε να τις θυμάσαι καλύτερα στις εξετάσεις του.
  • Θα κατανοείς καλύτερα τις ερωτήσεις ακούγοντας την εκφώνηση αν δυσκολεύεσαι με την ανάγνωση.
  • Θα έχεις περισσότερα ερεθίσματα με την βοήθεια των animations (κινούμενων εικόνων) με αποτέλεσμα να θυμάσαι και να κατανοείς πιο εύκολα.
  • Θα μπορείς να εξασκηθείς μόνο στα λάθη σου.
  • Θα έχεις σωστή επαφή με όλη την ύλη σε όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης σου. Αν είσαι αδύναμος μαθητής, όταν θα περάσεις στις δύσκολες ερωτήσεις, θα αργήσεις να βελτιώσεις την πρόοδό σου μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό 100%. Θα μελετήσεις δηλαδή όσο χρειάζεται αυτές τις δύσκολες ερωτήσεις.
  • Το πρόγραμμα φροντίζει σε σωστά χρονικά διαστήματα να εμφανίσει και τις εύκολες ερωτήσεις. (επαναλήψεις).
  • Στην περίπτωση όπου διακόψεις την εκπαίδευσή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, το πρόγραμμα αφαιρεί βαθμούς από το σύνολο των ερωτήσεων, ανάλογα με τις μέρες που πέρασαν, το πόσες φορές τις έχεις δει, πόσες φορές τις έχεις απαντήσει σωστά ή λάθος κλπ. με αποτέλεσμα να δουλέψεις και πάλι μέχρι τις εξετάσεις σου όσο χρειάζεται και όχι λιγότερο ή περισσότερο.

 

Κι αν κοπείς δεν πειράζει… Δεν θα ξεκινήσεις από την αρχή!

Στην περίπτωση που κοπείς στις εξετάσεις σου με το Testkok.gr θα μπορείς μέχρι την επόμενη φορά, να εξασκηθείς μόνο με το Τεστ Λαθών! Δεν θα χρειαστεί να κάνεις τυφλά τεστ ή να διαβάσεις όλες τις ερωτήσεις από την αρχή.